Lekcje przedmiotów zawodowych hotelarstwa inaczej.

Uczniowie drugiej klasy Technikum Hotelarstwa oraz Szkoły Branżowej w zawodzie kucharz odwiedzili jedną z najważniejszych imprez branży gastronomicznej i hotelarskiej w Polsce: Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA.

Podczas tego wydarzenia, w  jednym miejscu i czasie prezentowana jest kompleksowa oferta:

  • wyposażenia hoteli, pensjonatów, obiektów wypoczynkowych,
  • wyposażenia i sprzętu dla restauracji, barów, pizzerii, kawiarni, cukierni i innych punktów gastronomicznych,
  • produktów spożywczych i napojów, w tym kawy i herbaty.

To na tych targach co roku spotyka się branża, aby podsumować rok, a także zaprezentować nowości i trendy na kolejny sezon.

Dla uczniów z technikum hotelarstwa i szkoły branżowej udział w targach to  inspiracja do dalszego rozwoju w roli pracowników recepcji, kucharzy czy też menedżerów restauracji i hoteli, a także okazja do wartościowego spędzenia czasu poza murami szkoły.

20191001_105505 (1) 20191001_102159 20191001_102646 20191001_111032 20191001_111143 20191001_111203 20191001_111955 20191001_112312 20191001_122416 20191001_110646 20191001_111945 Img20191001103538_email 20191001_101042 20191001_101138 (1) 20191001_101435 20191001_102139